Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP)
Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP) Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP) Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP) Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP) Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP) Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP)

Audison 4.9bit BMW perusaudion päivityspaketti 1 (DSP)

Audison AP4.9 bit DSP-vahvistin + K4E/M erillissarja + S8-2 subbarit + asennustarvikkeet

1 065,15 €
1 210,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Toistaiseksi ei myynnissä 4.9bit vahvistimen saatavuusongelmian takia.

Päivityspaketti Audison AP4.9 bit DSP-vahvistimella edulliseen hintaan!

AP4.9 bit on todella pienikokoinen D-luokan pääte, joka BMW:n tapauksessa antaa tehoa mukavasti 2 x 70Wrms ovikaiuttimille ja 2 x 130Wrms  penkinalusbassoille. Vahvistimessa on 9-kanavainen DSP:n, jolla pystyy säätämään kaikki suotimet, viiveet ja ekvalisoinnit. Erinomainen ominaisuus perusaudion kohdalla on automaattinen De-Equalization, eli vahvistin pystyy korjaamaan soittimen signaalin tasaiseksi. Lisäksi vahvistimesta löytyy kaiutintasoiset sisäänmenot auto-startilla (ART), mono-sub ulostulo lisävahvistimelle tai aktiivisubbarille, sekä neljän kanavan linjaulostulot (vaatii RCA johtoadapterit). Kaikki ulostulot säädettävissä DSP:llä. Max virrankulutus tehoihin nähden on erittäinen pieni 30A. Lisävarusteena saatavana Audison DRC MP ohjain kojelautaan, jolla pystyy säätämään mm. bassojen tasoa tasoja, bass boostia, sekä valitsemaan ohjelmalähteen ja vaihtamaan muistipaikkoja. Blogijuttua AP4.9 bit DSP:n perussäätämisestä löytyy TÄSTÄ.

Ja koska kyse on Audison paketista, niin kaiuttimina luonnollisesti Audison Prima K4 erillissarja ja S8-2 bassot. Erillissarjasta on kaksi versiota E/M. Omaan autoosi sopivan voit tarkistaa Audison-BMW soveltuvuustaulukosta. Huom. erillissarja vaatii diskanttipaikat ovien nurkkiin. Meiltä löytyy ikkunalistoja ja kolmioita mm. E9x,  F3x, F1x sekä G3x.

Johtosarjana toimii Audison BiAmp 2, joka ottaa signaalin penkinalusbassojen liittimiltä ja tuo paluuna erilliset kanavat bassoille ja ovikaiuttimille. Johtosarja on täysin plug&play F-sarjalaisiin ja E-sarjan Faceliftiin, mutta mahdollista asentaa myös pre-LCI E-sarjalaisiin irroittamalla liittimen ulommat (siniset) johdot ja yhdistämälle ne ovikaiuttimelle meneviin johtoihin kynnyskotelon juuressa, missä kaiuttimien rinnankytkentä tapahtuu. Johtosarjassa mukana liittimet AP4.9 bit vahvistimen kytkemiseen.

Paketissa mukana myös 40A MiniANL sulakepesä, 2+1m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa, jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Arvostelut 4 1 arvostelu
Hyvä päivitys perusaudiolle.
Toimiva ratkaisu perusaudion päivitykseen. Ja sisältää todellakin kaiken tarpeellisen paketin asennukseen, ei tarvinnut lähteä välissä käymään ostoksilla. Kimmolta ihan mahtavaa palvelua, ja hyvät ohjeet asennukseen. Ilman ohjeita olisi jäänyt asentamatta. Bassotoistoa pitää yrittää vielä hioa paremmaksi vahvarin säädöillä.
Yhteensopivat tuotteet