Audison
Audison Audison Audison Audison Audison Audison Audison

Audison "Forza" HiFi päivityspaketti

Audison AP F8.9 bit + K4 erillissarja + S8 bassot

1 313,30 €
1 427,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Audisonin versio BMW HiFi 676 plug&play päivityksestä uudella "tuplatehoisella" AP F8.9 bit "FORZA" DSP-vahvistimella. Täysin säädettävissä oleva DSP kompaktissa koossa ja reiluilla tehoilla. AP BIT säätöohjelma on selkeä käyttää ja siitä löytyy "Configuration wizard" asetusten tekoon. Audisonin sivuilta löytyy myös Tutorial -osio ohjevideoineen.

Paketti sisältää vahvistimen lisäksi Audison ReAMP johtosarjan, APBMW K4 erillissarjan eteen, sekä 2kpl S8 penkinalusbassoja.

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIK) voit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjan E tai M version (E malli on yleensä oviin). Bassot on myös valittavissa 2 tai 4ohmisena auton vakiokaiuttimien määrästä ja vahvistimen kanavaohjauksesta riippuen. Vanhemmissa malleissa ei HiFi 676 optiossa ole keskikaiutinta, jolloin AP F8.9 bit neljä kanavaa voidaan sillata kahdeksi, jolloin bassoille saadaan syötettyä tehoa huikeat 2x260Wrms @ 4ohm (valitse 4ohm bassot). Uudemmissa autoissa keskikanavan vahvistamiseksi kannattaa valita 2ohm bassot, jolloin tehoa saadaan 2x130Wrms. Keskikaiuttimen voi myös halutessaan jättää pois pelistä, mikäli haluaa "täydet tehot" penkinalusbassoille. Vahvistimesta löytyy myös mono RCA ulostulo esim. Audison APBX 10 AS2 aktiivisubbaria varten.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet