Audison BMW HiFi päivityspaketti
Audison BMW HiFi päivityspaketti Audison BMW HiFi päivityspaketti

Audison BMW HiFi päivityspaketti

Audison AP8.9 bit + K4 erillissarja + S8 bassot

994,96 €
1 246,50 €
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Audisonin versio BMW HiFi 676 plug&play päivityksestä. Vaikka tehoa ei tämän paketin vahvistimella irtoa samoja lukemia kun esim. Match UP 7BMW:llä, niin vakiovahvistimeen verrattuna silti reilusti enemmän. Ja tietenkin täysin säädettävissä oleva DSP on tämän vahvistimen ydin. Audison ei myöskään tarjoa valmiita asetuksia vaan ne on säädettävä itse. DSP-ohjelma on kuitenkin selkeä käyttää ja siitä löytyy "Configuration wizard" oikeiden kanava-asetusten määrittämiseksi. Audisonin sivuilta löytyy myös Tutorial -osio ohjevideoineen.

Sisältää Audisonin 8-kanavaisen (9 DSP kanavaa) AP8.9 bit DSP-vahvistimen ReAMP johtosarjalla , APBMW K4 erillissarjan eteen, sekä 2kpl S8 penkinalusbassoja.

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIK) voit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjan E tai M version (E malli on yleensä oviin). Bassot on myös valittavissa 2 tai 4ohmisena vahvistimen kanavaohjauksesta riippuen. AP8.9 bit kanavat ovat sillattavaissa, jolloin bassoille saa syötettyä tehoa 2x130Wrms @ 4ohm (valitse 4ohm bassot). Tällöin kuitenkin keskikaiutin on jätettävä pois pelistä, koska jäljelle jää enää 4 vahvistettua kanavaa (etu+taka). Tämä on kuitenkin optimaalinen ratkaisu säädettäessä stereokuva pelkästään kuljettajalle. Mikäli keskikaiuttimen haluaa säilyttää, niin kannattaa valita 2ohm bassot, jolloin tehoa saadaan ulos 2x65Wrms. Tämäkin tehomäärä on riittävä täyteläiseen bassontoistoon ja vahvistimen mono RCA ulostuloon on mahdollista kytkeä esim. APBX 10 AS aktiivisubbari.

Arvostelut 0 arvostelua