Audiokit BMW Top HiFi päivityspaketti 1
Audiokit BMW Top HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW Top HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW Top HiFi päivityspaketti 1

Audiokit BMW Top HiFi päivityspaketti 1

Audison APBMW K4 E/M erillissarja ja keskikaiutin + S8-4.2 subbarit

614,19 €
667,60 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Top HiFi (HiFi system professional S677A tai Harman/Kardon S688A) varustepaketti on vahvistimen osalta jo valmiiksi niin hyvällä hyvällä tasolla, ettei se kaipaa välttämättä muuta kuin paremmat kaiuttimet eteen  ja penkkien alle. 

Mikäli voimakkuutta ja dynamiikkaa halutaan vielä lisätä, niin vahvistimen asentaminen on myös mahdollista. Tällöin on huomioitava että Top HiFi-sarjan D-luokan vakiopääte antaa korkeaa, yli 30V kaiutintasoa, eikä monien vahvistimien high level input pysty käsittelemään näin korkeaa jännitettä. Kts. lisätietoa BMW vakiohifi-infosta. Mikäli kuitenkin vahvistimen haluaa asentaa, suosittelemme Helix AAC.3 linjamunninta, joka kestää kyseisen signaalin.

Paketti sisältää Audison Prima APBMW K4 E/M erillissarjan ja keskikaiuttimen, APBMW S8-4.2 subwooferit, 4 levyä Silent Coat vaimennusmattoa sekä 4 oviklipsiä. Varmista oikea erillissarjan versio Audisonin soveltuvuustaulukosta, joka löytyy TÄSTÄ. (E malli on yleensä oviin). Ilmoitathan tilauksen lisätiedoissa mihin autoon tulee, jotta saadaan oikeat oviklipsit pakettiin.

Huom! Top Hifi / Logic 7 OEM penkinalus subwooferit ovat 4 ohm ja ne on paketissa valmiiksi valittuina.


Arvostelut 0 arvostelua