Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 3
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 3 Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 3

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 3

Alpine MRV-V500 + AH-AMPC-BMW + Audison APBMW K4 E/M + APBMW S8-2

958,46 €
1 127,60 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Muuten vastaava kuin päivityspaketti 1, mutta Alpinen 5-kanavaisella vahvistimella. Yksi kanava on tarkoitettu subbarille toistamaan alimmat taajuudet ja penkinalusbassot toimivat tässä setissä midbassoina. Vahvistimessa mukana langallinen sub-kanavan tasonsäädin.

Paketin bassot ovat 2ohm versioita, jotta vahvistimesta saadaan kaikki hyöty irti. Erillissarjan oikean mallin autoosi ja asennuspaikalle voit tarkistaa TÄSTÄ. Johtosarjasta löytyy lisätietoa TÄSTÄ.

Kitissä mukana johtosarja + adaperit bassoille, miniANL (60A) sulakepesä, 3+2m 10mm2 virta- ja maakaapelia tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Huom. tässäkin kitissäon  2-tie erillissarjat, jotka vaativat erilliset diskanttipaikat ikkunalistoihin (meiltä löytyy mm. E9x, F3x, F1x ja G3x malleihin).

Professional navilla varustetut soittimet (sekä kaikki F-sarjalaiset) on myös mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali on suodattamaton linjatasoinen. Tällöin kuitenkin takakaiuttimien taso vaimenee oleellisesti, koska johtosarja kierrättää vain etupään signaalit vahvistimen kautta ja takakaiuttimet soi suoraan mankalta. Mikäli soitinta ei koodata tai pysty koodaamaan, vois erillissarjan jakosuotimesta laittaa diskantin vaimennus -3dB napista päälle mikäli tuntuvat liian kirkkailta, koska perusaudiossa on diskantteja korostettu vakiona.

Arvostelut 0 arvostelua