Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1

Alpine MRV-F300 + AH-AMPC-BMW + Audison APBMW K4 E/M + APBMW S8-2

780,02 €
928,60 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen päivitys perushifeille. Sisältää OE-laatuisen johtosarjan AH-AMPC-BMW, jolla ryöstetään kaiutintasoinen signaali etupenkkien alta Alpinen 4-kanavaiselle vahvistimelle. Samassa johtosarjassa on paluujohdot erikseen subwoofereille ja ovikaiuttimille. Kts. lisätietoja johtosarjasta TÄSTÄ.

Paketin kaiuttimet ovat Audison Prima mallisarjan erillissarja K4E/M, sekä subbarit S8-2 (2ohm versio). Erillissarjan oikean version omaan autoosi ja oikealle asennuspaikalle voit tarkistaa TÄSTÄ.

Paketissa mukana myös adapterit bassoille (ilman näitä ei johtosarjaa pysty kytkemään bassoille), MiniANL sulakepesä + 2kpl 40A sulakkeita, 3+2m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Huom. kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Tarvitset siis diskanttipaikat ikkunalistoihin mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31, F10/11 ja G30/31 malleihin).

Kaikki F-sarjalaisten, sekä Professional navilla varustetut E-sarjalaisten soittimet on myös mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali on suodattamaton linjatasoinen. Tällöin kuitenkin takakaiuttimien taso vaimenee oleellisesti, koska johtosarja kierrättää vain etupään signaalit vahvistimen kautta ja takakaiuttimet soi suoraan mankalta.

Arvostelut 0 arvostelua