Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 1

Alpine S-A32F + Audio System HLAC BMW + Audison APBMW K4 E/M + APBMW S8-2.2

844,38 €
917,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Ensimmäinen ja suosituin Audiokit päivityspaketti uudella Alpinen S-sarjan vahvistimella.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen päivitys perusaudioon. Sisältää OE-laatuisen Audio System HLAC BMW johtosarjan, jolla otetaan kaiutinsignaalit etupenkkien alta Alpinen uudelle 4-kanavaiselle S-A32F vahvistimelle. Samassa johtosarjassa on paluujohdot erikseen subwoofereille ja ovikaiuttimille, joten molemmille voi säätää jakosuotimet ja tasot kohdilleen. Sisääntulosignaalit kytketään vahvistimelle käyttäen RCA-adaptereita 1/2 kanaville, joista vedetään pienet hyppyjohdot viereen 3/4-kanaville. Uutena ominaisuutena Alpinen S-A32F vahvistimessa on optio 3/4-kanavien eli BMW:n tapauksessa penkinalusbassojen tasonsäätimelle, joka kuuluu pakettiin.

Paketin kaiuttimet ovat Audison Prima K4E/M erillissarja, sekä S8-2.2 subbarit (2ohm versiot). Erillissarjan oikean version omaan autoosi ja oikealle asennuspaikalle voit tarkistaa TÄSTÄ.

Asennutarvikkeisiin kuuluu MiniANL sulakepesä 60A sulakkeella, 2+1m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl RCA johtoadaptereita, 4kpl oviverhoilun kiinnikkeitä, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa.

Kaikki F-sarjalaisten, sekä Professional navilla varustetut E-sarjalaisten soittimet on mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali muuttuu "suoraksi" eli perusaudion EQ korostuksista päästään eroon. Tällöin kuitenkin takakaiuttimien taso vaimenee oleellisesti, koska johtosarja kierrättää vain etupään signaalit vahvistimen kautta ja takakaiuttimet on kytketty soittimen ulostuloihin. Takakaiuttimet eivät kuitenkaan täysin vaimene ja antavat edelleen tilantuntua ääneen. Vahvistin myös käynnistyy ja toimii normaalisti koodauksen jälkeen, eli suositeltava toimenpide parempaan soundiin, mutta ei kuitenkaan välttämätön.

Kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Asennus vaatii diskanttipaikat ikkunalistoihin, mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91/92/93, F21/22/23, F30/31/33/36, F10/11 ja G30/31 malleihin). Kts: LINKKI.

Vanhemmissa pre-LCI E-korisissa penkinalusbassojen liitin on 2-napainen ja rinnankytkentä tapahtuu auton johtosarjassa (esim. E9x kynnyskoteloiden juuressa). Tällöin HLAC johtosarjan uloimmat johdot täytyy katkaista ja liittää ovikaiuttimille meneviin johtoihin käsin. E6x kytkentä vaatii oviliittimiltä uusien johtojen vedon HLAC johtosarjalle.

Arvostelut 0 arvostelua