Audison UP8 HiFi päivityspaketti
Audison UP8 HiFi päivityspaketti Audison UP8 HiFi päivityspaketti Audison UP8 HiFi päivityspaketti Audison UP8 HiFi päivityspaketti Audison UP8 HiFi päivityspaketti Audison UP8 HiFi päivityspaketti Audison UP8 HiFi päivityspaketti URC.3

Audison UP8 HiFi päivityspaketti

Match UP 8DSP vahvistin + Audisonin erillissarja + subbarit

1 366,20 €
1 485,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Audison kaiuttimilla ja uudella Match UP 8DSP vahvistimella oleva päivityspaketti, kun tehdasvarusteena HiFi optio (676) !!

Sisältää Matchin uuden UP 8DSP-vahvistimen, PP-BMW1.7HIFI johtosarjan, alkuperäiseen vahvistitelineeseen sopivan pohjalevyn, sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Audisonin S8 2ohm subit ja K4 erillissarjan etupäähän.

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Subbarit ovat 2ohm versioita ja Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIKvoit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjan E tai M version (E malli on yleensä oviin). Keskikaiutin kannattaa myös vaihtaa saman sarjan elementteihin tai lisätä, mikäli se vakiona puuttuu (vaatii johdon vetämisen). Meiltä löytyy puolitettuna sekä K4M erillissarjaa että X4M koaksiaalia.

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet