Audison UP7 HiFi päivityspaketti
Audison UP7 HiFi päivityspaketti Audison UP7 HiFi päivityspaketti Audison UP7 HiFi päivityspaketti Audison UP7 HiFi päivityspaketti Audison UP7 HiFi päivityspaketti Audison UP7 HiFi päivityspaketti Audison UP7 HiFi päivityspaketti URC.3

Audison UP7 HiFi päivityspaketti

Match UP 7BMW vahvistin + Audisonin erillissarja + subbarit

1 158,00 €
1 258,70 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tällä setupilla huippuluokan äänentoisto Bemariin, jossa tehdasvarusteena HiFi optio (676) !!

Voisi melkein sanoa, että tämä kokoonpano oikein säädettynä päihittää jopa Bang & Olufsonin tehdasoption dynamiikan ja äänenpaineen suhteen, ja vain noin viidesosan hinnalla mitä kyseinen optio uutena maksaa.


Sisältää Matchin huikean UP 7BMW plug'n'play DSP-vahvistimen, sekä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Audisonin S8-2.2 subit (2 Ohm) ja K4 erillissarjan etupäähän.

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Subbarit ovat 2ohm versioita ja Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIKvoit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjan E tai M version (E malli on yleensä oviin). Keskikaiutin kannattaa myös vaihtaa saman sarjan elementteihin tai lisätä, mikäli se vakiona puuttuu (vaatii johdon vetämisen). Meiltä löytyy puolitettuna sekä K4M erillissarjaa että X4M koaksiaalia.

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet