Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1
Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1 Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1

Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1

Match UP 7BMW vahvistin + Audisonin erillissarja + subbarit

1 122,03 €
1 246,70 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tällä setupilla huippuluokan äänentoisto Bemariin, jossa tehdasvarusteena HiFi optio (676) !!

Voisi melkein sanoa, että tämä kokoonpano päihittää jopa Bang & Olufsonin tehdasoption ja vain noin viidesosan hinnalla mitä kyseinen optio uutena maksaa.


Sisältää Matchin huippu-uutuuden UP 7BMW plug'n'play DSP-vahvistimen, sekä hinta-laatusuhteeltaan ehkä parhaat bemariin heittämällä käyvät Audisonin S8 subit (2 Ohm) ja K4 erillissarjan etupäähän.

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Subbarit ovat 2ohm versioita ja Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIKvoit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjan E tai M version (E malli on yleensä oviin).

Suosittelemme myös URC.3 tasonsäädintä, jolla voi säätää penkinalusbassojen voimakkuutta, sekä vaihtaa sound setuppia kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua