Audison UP7 HiFi Full päivityspaketti
Audison UP7 HiFi Full päivityspaketti URC.3

Audison UP7 HiFi Full päivityspaketti

Match UP 7BMW vahvistin + Audisonin kaiuttimet (etu,keski, taka, subit)

1 452,22 €
1 578,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Vastaava kuin Hifi päivityspaketti 1, mutta mukana myös Audisonin keskikaiutin sekä erillissarja taakse.

Päivityspaketti sisältää Matchin huippu-uutuuden UP 7BMW plug'n'play DSP-vahvistimen, sekä ehkä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset bemariin suoraan käyvät Audisonin subit (2 ohm), erillissarjat eteen + taakse, sekä keskikaiuttimen (Huom! Tarkista, että keskikaiuttimen ritilän alla sekä auton takana on diskantti ja keskiääni erikseen vakiona, eli erillissarjat).

Tällä setupilla huippuluokan äänentoisto Bemariin, jossa tehdasvarusteena HiFi optio (676) !!

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Subbarit ovat 2ohm versioita ja Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIK) voit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivant K4 erillissarjojen E tai M versiot (E malli on yleensä oviin ja M keski+taka).

HUOM! Tarkista, että takaa löytyy paikat diskanteille. Esim. F3x ei ole eli tällöin täytyy valita normaali UP7 HiFi setti ja erikseen koaksiaalikaiuttimet taakse. Keskikaiutin kannattaa myös tarkistaa, että onko erillinen diskantti esimerkiksi E-korimallin autoissa keskikaiutin on pelkkä 4" midi, jolloin täytyy asentaa koaksiaali.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-8%
Audison UP7 HiFi päivityspaketti
1 158,00 € 1 258,70 €
Yhteensopivat tuotteet