Audison UP8 HiFi Full päivityspaketti
Audison UP8 HiFi Full päivityspaketti URC.3

Audison UP8 HiFi Full päivityspaketti

Match UP 8BMW vahvistin + Audisonin kaiuttimet (etu,keski, taka, subit)

1 713,96 €
1 863,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tällä setupilla huippuluokan äänentoisto joka nurkkaan, kun tehdasvarusteena HiFi optio (676) !! Vastaava kuin Audison UP8 Hifi päivityspaketti, mutta mukana myös Audisonin keskikaiutin sekä erillissarja taakse.

Päivityspaketti sisältää Matchin uuden UP 8DSP-vahvistimen, PP-BMW1.7HIFI johtosarjan, vahvistintelineeseen sopivan pohjalevyn, sekä ehkä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset bemariin suoraan käyvät Audisonin subit (2 ohm), erillissarjat eteen + taakse, sekä keskikaiuttimen (Huom! Tarkista että keskikaiuttimen ritilän alla sekä auton takana on paikat diskanteille).

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm vaimennusmattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Subbarit ovat 2ohm versioita ja Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIK) voit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjojen E tai M versiot (E malli on yleensä oviin ja M keski+taka).

HUOM! Tarkista, että takaa löytyy paikat diskanteille. Esim. F3x ja pienemmissä ei ole, eli tällöin täytyy valita normaali UP7 HiFi setti ja erikseen koaksiaalikaiuttimet taakse. Keskikaiutin kannattaa myös tarkistaa, että onko erillinen diskantti esimerkiksi E-korimallin autoissa keskikaiutin on pelkkä 4" midi, jolloin täytyy asentaa koaksiaali.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-8%
Audison UP8 HiFi päivityspaketti
1 366,20 € 1 485,00 €
Yhteensopivat tuotteet