Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium

AI-Sonic S2-60.4 + BMW-SW8 + DLS CRPP-BMW1.4

960,13 €
1 032,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Erinomainen setti pakettihintaan nyt päivitetty uudella DLS erillissarjalla!

Uuden AI-Sonic S2 vahvistinmalliston myötä päätettiin kasata hyvin soiva ja tehokas päivityspaketti perusaudioon. Tehon tuotosta vastaa AB-luokassa (ei radiohäiriöitä) toimiva AI-Sonic S2-60.4, joka tarjoilee watteja mukavat 2 x 105Wrms penkinalusbassoille ja 2 x 70Wrms erillissarjalle. S2 vahvistimien teholukemat ovat ilmoitettu 12 voltilla ja hieman alakanttiin, joten todellista irtoaa tätäkin enemmän. Tarkat 12dB/Okt jakosuotimet helpottavat säätämistä ja kytkentä on helppoa irroitettavien ja tukevien Hi-Input liittimien ansiosta. 2ch modella riittää, kun kytkee signaalit 1/2 ja vahvistin jakaa ne sisäisesti 3/4 kanaville. Mukana tulee myös tasonsäädin, jonka ledirengas kertoo jos bassoja soitetaan liian lujalla (säröllä) tai jos jännite laskee liikaa moottori sammutettuna.

HUOM! Bassot kytketään Front kanaviin, mistä löytyy mm. Bass Boost ja Bandpass suotimet. Tasonsäädin myös ohjaa Front kanavia.

Bassopäästä huolehtii järeät AI-Sonic BMW-SW8 2 Ohm penkinalussubbarit, joiden 120Wrs tehonkesto täsmää hyvin vahvistimen tuoton kanssa. Tuplamagneetein varustetut elementit toistavat erittäin alas ja tarvittaessa myös lujaa. Etupään erillissarjana toimii uusi ja ehkä parhaiten tässä hintaluokassa soiva DLS CRPP-BMW1.4, joka on asennettavissa kaikkiin bemareihin mukana tulevan kattavan adapteri- ja tiivistesarjan ansiosta. Huom! Mukana tulevia ylipäästö kondensaattoreita ei pidä asentaa, koska jakosuoto tulee aktiivisena vahvistimelta (HPF eli high pass filter). Eli diskantin jakosuodin ainoastaan ilman -3dB johdon kytkentää.

Johtosarjana toimii Audio System HLAC BMW, jossa on paksut kierretyt kaiutinjohdot tinatuilla päillä ja kaikki paketoituna Nylon suojasukkaan. Sulakepesänä setissä on Connection FFH14B.1 sis. 2kpl 60A mini ANL sulaketta ja virtajohtoina parasta Fourin 10mm2 Stage3 tinatuilla täyskuparikaapeleilla (2+1m). Vaimennusmattona yksi reilu 2,2mm CTK Premium, josta riittää molempien ovien/pahvien kevyeen perusvaimennukseen. Tarvittavat kaapeliholkit ja liittimet kuuluvat myös mukaan.

*Kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Asennus vaatii diskanttipaikat ikkunalistoihin, mikäli ne vakiona puuttuu. Meiltä löytyy varastosta yleisimpiin malleihin (LINKKI) ja tilauksesta kaikkiin bemareihin.

Vanhemmissa pre-LCI E-korisissa penkinalusbassojen liitin on 2-napainen ja rinnankytkentä tapahtuu auton johtosarjassa (esim. E9x kynnyskoteloiden juuressa). Tällöin HLAC johtosarjan uloimmat johdot täytyy katkaista ja liittää ovikaiuttimille meneviin johtoihin käsin. E6x kytkentä vaatii oviliittimiltä uusien johtojen vedon HLAC johtosarjalle. 

Arvostelut 0 arvostelua