Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti Premium

AI-Sonic S2-60.4 + BMW-SW8 + GZCS 100BMW-SQ

920,00 €
1 022,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Black Week erikoistarjous, mutta vain B ja D erillissarjan kanssa, koska valmistus loppunut eikä muita ole.

Nyt on hyvä setti eikä edes pahan hintainen!

Uuden AI-Sonic S2 vahvistinmalliston myötä päätettiin kasata hyvin soiva ja tehokas päivityspaketti perusaudioon. Tehon tuotosta vastaa AB-luokassa (ei häiriöitä) toimiva AI-Sonic S2-60.4, joka tarjoilee watteja mukavat 2 x 105Wrms penkinalusbassoille ja 2 x 70Wrms erillissarjalle. S2 vahvistimien teholukemat ovat ilmoitettu 12 voltilla ja hieman alakanttiin, joten todellista irtoaa tätäkin enemmän. Tarkat 12dB/Okt jakosuotimet helpottavat säätämistä ja kytkentä on helppoa irroitettavien ja tukevien Hi-Input liittimien ansiosta. 2ch modella riittää, kun kytkee signaalit 1/2 ja vahvistin jakaa ne sisäisesti 3/4 kanaville. Mukana tulee myös tasonsäädin, jonka ledirengas kertoo jos bassoja soitetaan liian lujalla (säröllä) tai jos jännite laskee liikaa moottori sammutettuna.

HUOM! Bassot kytketään Front kanaviin, mistä löytyy mm. Bass Boost ja Bandpass suotimet. Tasonsäädin myös ohjaa Front kanavia.

Bassopäästä huolehtii järeät AI-Sonic BMW-SW8 2 Ohm penkinalussubbarit, joiden 120Wrs tehonkesto täsmää hyvin vahvistimen tuoton kanssa. Tuplamagneetein varustetut elementit toistavat erittäin alas ja tarvittaessa myös lujaa. Erillissarjaksi valikoitui uusi äänenlaatu edellä tehty Ground Zero GZCS 100BMW-SQ (ilman bassojen passiivisuotimia), jonka silkkikalotit toistavat vaimentumatta yli 20kHz ja midien prässätyt paperikartiot taas keskialuueen luonnollisen puhtaasti. Erillissarjan asennus on myös helppoa neljän eri version ansiosta, eli jokaiselle korimallille on aivan vakiota vastaava kaiuttimen runko. Diskantit jakosuotimet on myös paketoitu johdon varrelle, eli erillisille jakosuodinboxeille ei tarvitse etsiä paikkoja ovipahvien sisästä.*

Johtosarjana toimii Audio System HLAC BMW, jossa on paksut kierretyt kaiutinjohdot tinatuilla päillä ja kaikki paketoituna Nylon suojasukkaan. Sulakepesänä on Fourin vedenpitävä Mini-ANL "putkilo" sis. 2kpl 60A sulaketta ja virtavedot akulta ja maahan Fourin 10mm2 Stage3 hopeoiduilla täyskuparikaapeleilla (2+1m). Vaimennusmattona yksi iso 2,3mm STP Black Gold, josta riittää molempien ovien/pahvien kevyeen perusvaimennukseen. Tarvittavat kaapeliholkit ja liittimet kuuluvat luonnollisesti mukaan.

*Kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Asennus vaatii diskanttipaikat ikkunalistoihin, mikäli ne vakiona puuttuu. Meiltä löytyy varastosta yleisimpiin malleihin (LINKKI) ja tilauksesta kaikkiin bemareihin.

Vanhemmissa pre-LCI E-korisissa penkinalusbassojen liitin on 2-napainen ja rinnankytkentä tapahtuu auton johtosarjassa (esim. E9x kynnyskoteloiden juuressa). Tällöin HLAC johtosarjan uloimmat johdot täytyy katkaista ja liittää ovikaiuttimille meneviin johtoihin käsin. E6x kytkentä vaatii oviliittimiltä uusien johtojen vedon HLAC johtosarjalle. 

Arvostelut 0 arvostelua