Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti budjetti

DD Audio D4.60 + Audison X4E/M + Four Audio SW8-BMW

823,25 €
875,80 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Edullinen ja helposti asennettava budjettipaketti!

Paketin vahvistin on bemareissa hyväksi todettu AB-luokan AI-Sonic S2-A60.4, josta tämän setin tapauksessa saadaan todellista tehoa 2 x 130 Wrms ovikaiuttimille ja 2 x 130 Wrms penkinalusbassoille (14,6V mitattu). Vahvistimessa on kaiutintasoiset sisäänmenot auto-startilla ja 12dB/okt yli- ja alipäästösuotimet, sekä bassoille myös bandpass suodin (bassot kytketään Front kanaviin, joita myös tasonsäädin ohjaa). 2ch mode helpottaa kytkemistä eli riittää kun vie signaalit Front hi-level inputteihin, niin vahvistin jakaa signaalit sisäisesti Rear kanaviin. Mukana tulee myös tasonsäädin bassoille, jonka ledirengas kertoo jos bassoja soitetaan liian lujalla (säröllä) tai jos jännite laskee liikaa moottori sammutettuna.

Etuovien kaiuttimina toimii uudet erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaavat Blam BM 100 NS erillissarja (2ohm), joka on helppo asentaa vakiopaikoille (diskantit vaatii HiFi diskanttikolmiot/ikkunalistat). 

Penkinalusbassot ovat  Blam BM 200 WN, jotka sopivat käytännössä kaikkiin bemareihin myös F2x/3x perusaudion heikkorakenteisiin koteloihin, joihin OE liitinterminaaleilla olevat bassot eivät mahdu. Tiiveyden varmistamiseksi mukaan laitetaan 5mm PU-tiivisteet.

Johtosarja vahvistimen asennukseen on Audio System HLA BMW, jonka tinatut päät helpottavat vahvistimeen kytkemistä. Mukana adapterit Blamin bassojen ruuviterminaaleja varten.

Asennustarvikkeina pakettiin kuuluu Connection FFH14B.1 mini ANL sulakepesä 2x60A sulakkeella, 2+1m FOUR Audio Stage1 virta- ja maakaapelia, 4kpl Silent Coat 2mm butyylimattoa, sekä tarvittavat rengasliittimet ja kaapeliholkit.

Arvostelut 0 arvostelua