Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 5 (DSP)
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 5 (DSP) Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 5 (DSP) Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 5 (DSP)

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 5 (DSP)

GZDSP 4.80A-PRO + Rainbow IL-C4.2S + Four Audio SW8-BMW

1 077,66 €
1 197,40 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Huippusetti Ground Zeron DSP-päätteellä!

Paketin vahvistimena toimii Ground Zero GZDSP 4.80A-PRO, joka on 4-kanavainen vahvistin sisäänrakennetulla 8-kanavaisella DSP:llä. Tehoa erillissarjalle vahvistin antaa noin 2 x 90Wrms ja penkinalusbassoille 2 x 130Wrms. Isojen tehojen lisäksi vahvistimessa on lähes rajattomat säätömahdollisuudet parametrisen taajuuskorjaimen, säädettävien jakosuodinten ja aikaviivekorjausten myötä. Nelikanavainen ulostulo mahdollistaa DSP:n käytön muille vahvistimille, esimerkiksi erilliselle subwoofer-vahvistimelle. Lisävarusteena on mahdollista hankkia kaukosäätöyksikön GZDSP PRO-Remote ja/tai GZDSP BT-Box Bluetooth-yksikön, jolla saa lisättyä laadukkaan langattoman audio striimauksen vaikkei soittimessa sitä olisikaan.

Erillissarjana toimii Rainbow IL-C4.2S BMW, joka sopii käytännössä kaikkien bemareiden etuoviin irroitettavien adapterikehyksien ansiosta. Äänenlaatu on on myös parasta, mihin olemme tässä hintaluokassa törmänneet. Jakosuotimien jyrkkyys on 12dB/okt ja Ilmoitettu taajuusvasteen alaraja on myös huomattavasti kilpailijoita matalampi 70Hz. Herkkyys on 4" sarjaksi korkea 90dB ja diskantin toisto ulottuu jopa 30kHz saakka. Normaalia matalampi 3.4 Ohm kokonaisimpedanssi mahdollistaa paremman hyötysuhteen vahvistimelta. Jotta paketin hinta ei karkaa liian suureksi, niin penkinalus subbareiksi valikoitui Four Audio SW8-BMW:t. Bassot toistavat lujaa ja alas, eivätkä juuri poikkea vastaavalla käänteismagneettirakenteella olevista kilpailijoista muuta kuin edullisemmalla hinnalla.

Johtosarja on tuotekuvasta poiketen Audio System HLAC BMW, joka tarvitsee kytkeä vahvistimelle ainoastaan kahteen Hi-input kanavaan, joista jako lopuille kanaville tehdään PC:llä GZDSP-säätöohjelmalla.

Asennustarvikkeina pakettiin kuuluu 4Connect MiniANL sulakepesä + 2kpl 60A sulaketta, 3+2m 4Connect Stage1 10mm2 virtakaapelia tarvittavine liittimineen, 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu irroittaessa hajoamaan, 4kpl Silent Coat 2mm butyylimattoa oviverhoilun tai pellin vaimennukseen, sekä yksi matto STP BiPlast 5:sta, josta voi leikata tiivisteet erillissarjalle ja kiinnittää jakosuotimet oviverhoilun sisään.


Arvostelut 0 arvostelua