Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 4 (DSP)
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 4 (DSP) URC.3

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 4 (DSP)

Match UP 8DSP + PP-ISO 5m + PP-PAC 88 + Audison APBMW K4 E/M + APBMW S8-2.2

1 537,57 €
1 653,30 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Match UP 8DSP-vahvistimen pystyy kytkemään BMW perusaudioon käyttämällä PP-ISO 5m kaapelia ja PP-PAC 88 adapteria. Tämä ratkaisu kuitenkin vaatii penkinalusbassojen erottamisen etukaiuttimista ja uusien johtojen vetämisen bassoilta vahvistimelle, mutta lopputulos on sen väärti. Mukana tulee bassoille plug&play johtosarjat, eli auton johtosarjoja ei tarvitse katkoa. Mitään koodauksia ei myöskään välttämättä tarvita, koska perus audiosta tulee täysi taajuuskaista etukanavilta, tosin hieman loudnesmaisesti equtettuna. Kaikki F-sarjalaisten, sekä Professional navilla varustetut E-sarjalaisten soittimet on myös mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali on suodattamaton linjatasoinen. Vahvistimelle täytyy ottaa virta suoraan akulta sulakepesän kautta ja irrottaa PP-ISO johtosarjan sulake, koska johtosarjan maksimi on 20A ja vahvistimen sulakkeet 2x25A.

Paketin kaiuttimet ovat Audison Prima mallisarjan erillissarja K4E/M, sekä subbarit S8-2.2 (2ohm versio). Erillissarjan oikean version omaan autoosi ja oikealle asennuspaikalle voit tarkistaa TÄSTÄ. Yleensä oviin tulee aina E-versio.

Paketissa mukana 15m 1,5mm2 kaiutinkaapelia bassojen uudelleen johdotukseen (riittää myös keskikaiuttimelle), 2m 6mm2 virta+maakaapelia, Connection mini ANL sulakepesä 60A, 4kpl oviklipsejä, sekä 2kpl CTK Premium 2,2mm vaimennusmattoa jos haluaa ovipahveja/peltejä samalla vaimentaa. Lisäksi tarvittavat virtaliittimet asennusta varten.

Huom. kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Tarvitset siis diskanttipaikat ikkunalistoihin mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31, F10/11 ja G30/31 malleihin).

Suosittelemme URC.3 langallista kaukosäädintä, jolloin mm. bassojen tasoa ja sound setuppeja pystyy vaihtamaan kuljettajan paikalta. Mahdollista lisätä samalla myös keskikaiutin, mikäli paikka sille löytyy kojelaudan päältä.

Blogijuttu asennuksesta perusaudioon TÄSTÄ. (Jutussa poistunut malli UP 7BMW).

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Instagram