Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 4 (DSP)
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 4 (DSP) URC.3

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 4 (DSP)

Match UP 7BMW + PP-ISO 5m + PP-AC 13a + Audison APBMW K4 E/M + APBMW S8-2.2

1 332,25 €
1 448,10 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Nyt se on testattu! Match UP 7BMW DSP-vahvistimen pystyy kytkemään BMW perusaudioon käyttämällä PP-ISO 5m kaapelia ja PP-AC 13a adapteria. Tämä ratkaisu kuitenkin vaatii penkinalusbassojen erottamisen etukaiuttimista ja uusien johtojen vetämisen bassoilta vahvistimelle, mutta lopputulos on sen väärti. Mukana tulee bassoille plug&play johtosarjat, eli auton johtosarjoja ei tarvitse katkoa. Mitään koodauksia ei myöskään välttämättä tarvita, koska perus audiosta tulee täysi taajuuskaista etukanavilta, tosin hieman loudnesmaisesti equtettuna. Kaikki F-sarjalaisten, sekä Professional navilla varustetut E-sarjalaisten soittimet on myös mahdollista koodata HiFiksi (676), jolloin soittimesta tuleva signaali on suodattamaton linjatasoinen. Suosittelemme myös erillisen virransyötön vetämisen suoraan akulta, koska PP-ISO johtosarjan maksimi on 20A ja vahvistimen sulakkeet 2x25A.

Paketin kaiuttimet ovat Audison Prima mallisarjan erillissarja K4E/M, sekä subbarit S8-2.2 (2ohm versio). Erillissarjan oikean version omaan autoosi ja oikealle asennuspaikalle voit tarkistaa TÄSTÄ. Yleensä oviin tulee aina E-versio.

Paketissa mukana 15m 2,5mm2 kaiutinkaapelia bassojen uudelleen johdotukseen, 2m 6mm2 virta+maakaapelia, 60A miniANL sulakepe, 4kpl oviklipsejä, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Huom. kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Tarvitset siis diskanttipaikat ikkunalistoihin mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31, F10/11 ja G30/31 malleihin).

Suosittelemme URC.3 langallista kaukosäädintä, jolloin mm. bassojen tasoa ja sound setuppeja pystyy vaihtamaan kuljettajan paikalta.

Vahvistimesta voit lukea lisää: TÄSTÄ sekä asennuksesta perusaudioon TÄSTÄ

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet