Audiokit BMW perusaudio päivityspaketti 4
Audiokit BMW perusaudio päivityspaketti 4

Audiokit BMW perusaudio päivityspaketti 4

Match UP 7BMW + PP-ISO 5m + PP-AC 13a + Audison APBMW K4 E/M + APBMW S8-2

1 250,73 €
1 389,70 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Nyt se on testattu! Match UP 7BMW DSP-vahvistimen pystyy kytkemään BMW perusaudioon käyttämällä PP-ISO 5m kaapelia ja PP-AC 13a adapteria. Tämä ratkaisu kuitenkin vaatii penkinalusbassojen erottamisen etukaiuttimista ja uusien johtojen vetämisen bassoilta vahvistimelle, mutta lopputulos on sen väärti. Mukana tulee bassoille plug&play johtosarjat, eli auton johtosarjoja ei tarvitse katkoa. Mitään koodauksia ei myöskään välttämättä tarvita, koska perus audiosta tulee täysi taajuuskaista etukanavilta, tosin hieman loudnesmaisesti equtettuna. Professional soittimen kuitenkin voi koodata HiFiksi (676), jolloin saadaan tasainen taajuusvaste. Suosittelemme myös erillisen virransyötön vetämisen suoraan akulta, koska PP-ISO johtosarjan maksimi on 20A ja vahvistimen sulakkeet 2x25A.

Paketin kaiuttimet ovat Audison Prima mallisarjan erillissarja K4E/M, sekä subbarit S8-2 (2ohm versio). Erillissarjan oikean version omaan autoosi ja oikealle asennuspaikalle voit tarkistaa TÄSTÄ. Yleensä oviin tulee aina E-versio.

Paketissa mukana 15m kaiutinkaapelia bassojen uudelleen johdotukseen, 4kpl oviklipsejä jos sattuu ovipahveja irrottaessa rikkoutumaan, sekä 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa jos haluaa ovipahveja samalla lisävaimentaa.

Huom. kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Tarvitset siis diskanttipaikat ikkunalistoihin mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31 ja F10/11 malleihin).

Suosittelemme URC.3 langallista kaukosäädintä, jolloin mm. bassojen tasoa ja sound setuppeja pystyy vaihtamaan kuljettajan paikalta.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet