Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2

Helix D Four + Rainbow IL-C4.2S + Four Audio SW8-BMW

803,07 €
892,30 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Uutuuspaketti 2019!

Uusia tuotteita tullut markkinoille, joten päätimme rakentaa päivityspaketin, jossa hinta-laatu-teho-ominaisuudet ovat enemmän kuin kohdallaan.

Vahvistimena toimii uusi AB-luokan Helix D Four, joka on kuin suunniteltu BMW:n hifipäivitykseen. Tehoa reilusti, älykäs (ADEP) kaiutintasoinen sisääntulo auto-startilla ja start-stop yhteensopiva. Ja mikä parasta, on paketissa mukana Helix SRC tasonsäädin, jolla voi penkinalusbassojen tasoa säätää kuljettajan paikalta. Ilmoitetut teholukemat BMW:n järjestelmässä 2 x 65Wrms ovikaiuttimille ja 2 x 90Wrms bassoille. Hifitest.de mittasi lukemat 4 x 67Wrms (4ohm) / 4 x 106Wrms (2ohm) kokonaissärön pysyessä alle 0.02%, joten vahvistin tarjoilee reilusti laadukkaita watteja virrankulutuksen pysyessä kohtuullisena (max 50A). Penkinalusbassoille voi myös asettaa subsonic/bandpass suotimen, joka tuo tarkkuutta toistoon kartion pysyessä paremmin kontrollissa, koska tehoa ei huku turhaan matalien äänten tuottamiseen, joita kaiuttimet eivät pysty toistamaan.

Erillissarjaksi valikoitui uusi Rainbow IL-C4.2S BMW, joka sopii käytännössä kaikkien bemareiden etuoviin irroitettavien adapterikehyksien ansiosta. Äänenlaatu on on myös parasta, mihin olemme tässä hintaluokassa törmänneet. Jakosuotimien jyrkkyys on 12dB/okt ja poikkeuksellisesti myös mideille on omansa, joten vahvistimelta ei välttämättä tarvitse ylipäästöä edes käyttää. Ilmoitettu taajuusvasteen alaraja on myös huomattavasti kilpailijoita matalampi 70Hz. Herkkyys on 4" sarjaksi korkea 90dB ja diskantin toisto ulottuu jopa 30kHz saakka. Normaalia matalampi 3.4 Ohm kokonaisimpedanssi mahdollistaa paremman hyötysuhteen vahvistimelta.

Ja jotta paketin hinta saadaan pysymään kohtuullisena, laitoimme penkinalus subbareiksi uudet Four Audio SW8-BMW:t. Bassot toistavat lujaa ja alas, eivätkä juuri poikkea vastaavalla käänteismagneettirakenteella olevista kilpailijoista muuta kuin edullisemmalla hinnalla.

Johtosarjana toimii Audio System HLAC BMW,  jonka avulla kytkentä on F- ja G-sarjalaisiin lähestulkoon plug&play. Ainoastaan vahvistimen päässä johdot täytyy kytkeä Helixin irroitettaviin Hi-Input terminaaleihin A+B (2ch asetuksella signaalit jakautuu myös C+D kanaville). Ennen 9/09 valmistettuihin E-sarjan autoihin täytyy johtosarjan bassoliittimien uloimmat johdot irroittaa ja jatkaa ovikaiuttimille meneviin johtoihin kynnyskotelon juuressa.

Luonnollisesti paketti sisältää kytkentään tarvittavat MiniANL sulakepesän (60A), 3+2m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa ja 4kpl oviklipsejä. Mukana myös yksi 5mm BiPlast matto, josta voi leikata tiivisteet erillissarjalle ja kiinnittää jakosuotimet ovien sisään, sekä laittaa ylijäävät palaset lisävaimennukseksi.

Huom. kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Tarvitset siis diskanttipaikat ikkunalistoihin, mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31, F10/11 ja G30/31 malleihin).

Arvostelut 0 arvostelua