Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2
Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2 Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2

Audiokit BMW perusaudion päivityspaketti 2

Ground Zero mini FOUR + GZCS 100BMW-SQ + Four Audio SW8-BMW

916,42 €
985,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Huom. Pääkuvassa vanha GZ erillissarja.

Päivitetty paketti pienellä ja tehokkaalla Ground Zero mini FOUR vahvistimella!

Uusia tuotteita tullut markkinoille, joten päätimme rakentaa päivityspaketin, jossa hinta-laatu-teho-ominaisuudet ovat enemmän kuin kohdallaan.

Vahvistimena toimii hyväsoundinen D-luokassa toimiva Ground Zero GZHA mini FOUR, joka on pienen koon ja tehojen puolesta kuin suunniteltu BMW:n hifipäivitykseen. Ilmoitetut teholukemat BMW:n järjestelmässä 2 x 80Wrms ovikaiuttimille ja 2 x 130Wrms bassoille. Molempien kanavaparien yli-/alipäästösuotimet on vapaasti säädettävissä 30-400Hz välillä ja vahvistimessa on luonnollisesti kaiutintasoinen sisäänmeno auto-startilla. Signaalin kytkentä tapahtuu yhdistämällä 1/3 ja 2/4 kanavien johdot samaan hi-input liitinjohdoissa.

Erillissarjaksi valikoitui Ground Zero GZCS 100BMW.2, joka on markkinoiden parhaiten soivia BMW erillissarjoja. Sarja sopii lähes kaikkiin bemareihin 2-osaisen runkoadapterin ansiosta

Ja jotta paketin hinta saadaan pysymään kohtuullisena, laitoimme penkinalus subbareiksi uudet Four Audio SW8-BMW:t. Bassot toistavat lujaa ja alas, eivätkä juuri poikkea vastaavalla käänteismagneettirakenteella olevista kilpailijoista muuta kuin edullisemmalla hinnalla.

Johtosarjana toimii Audio System HLAC BMW,  jonka avulla kytkentä on F- ja G-sarjalaisiin lähestulkoon plug&play. Ennen 9/09 valmistettuihin E-sarjan autoihin täytyy johtosarjan bassoliittimien uloimmat johdot irroittaa ja jatkaa ovikaiuttimille meneviin johtoihin kynnyskotelon juuressa.

Luonnollisesti paketti sisältää kytkentään tarvittavat MiniANL sulakepesän (60A), 2+1m 10mm2 virta- ja maajohtoa tarvittavine liittimineen, 4kpl Silent Coat vaimennusmattoa ja 4kpl oviklipsejä. Mukana myös yksi 5mm BiPlast matto, josta voi leikata tiivisteet erillissarjalle ja kiinnittää jakosuotimet ovien sisään, sekä laittaa ylijäävät palaset lisävaimennukseksi.

Huom. kyseinen kitti sisältää 2-tie erillissarjat eteen. Tarvitset siis diskanttipaikat ikkunalistoihin, mikäli ne vakiona puuttuu (meiltä löytyy mm. E90/91, F30/31, F10/11 ja G30/31 malleihin).

Arvostelut 0 arvostelua