Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti
Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audison APBX 8 DS

Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti

Premium tason soundit i3 / i3s 2013-> autoihin eri basso optioilla!

1 169,38 €
1 257,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tätä pakettia on kyselty paljon ja tässä se nyt on! Asennus on muuten plug&play, mutta erilliissrjan diskantteja varten täytyy johdot vetää takapenkin alta PP-ISO johtosarjasta. Mikäli aiempaa kokemusta ei hifiasennuksista ole, niin kysy tarjous asennettuna / säädettynä / koodattuna -> info@audiokit.fi

Setin vahvistimena toimii uusi minikokoinen Match M 5.4DSP, joka mahtuu takapenkin alle missä Harman Kardon option vahvistin olisi. Tämä kytketään takapenkin alla olevaan soittimeen PP-PAC 88 ja PP-ISO 1 johtosarjoilla. Vahvistin tarjoilee Hi-Power modessa 4 x 60Wrms etukaiuttimille ja 1 x 160Wrms 2 Ohmin subwooferille (optio). Paketissa mukana myös URC.3 ohjain, jolla voi subwooferin tai kickbassojen tasoa säätää kuljettajan paikalta. Erillistä virtasyöttöä vahvistin ei tarvitse vaan toimii samoilla virroilla vakiosoittimen kanssa myös hi-power modessa, eli asennus täysin plug&play.

Kaiuttimina toimii tuotekuvasta poiketen Audison APBMW K4E erillissarja ja mukana diskantteja varten tulee OE Harman Kardon A-pilarien verhoukset. Erillissarjan jakosuotimet mahtuvat A-pilareiden alapuolelle ja ne kannattaa kietaista komponentit BiPlast vaimennusmattoon (sisältyy pakettiin), jotta pysyvät tukevasti eivätkä kolise. Johdot diskanteille on haaroitettava joko takapenkin alta PP-ISO johtosarjalta, tai ovien johtosarjojen keskiäänille menevistä johdoista, mikäli kickwooferit päivitetään samalla. Paketissa mukana 15m kela 2x1,5mm2 kaiutinjohtoa.

Kickwoofer ja subwoofer optiot

Koska kickwooferien päivitys on melko työläs homma, niin selkeämpi vaihtoehto on lisätä ainoastaa koteloitu Audison APBX 8 DS subwoofer peräkonttiin, jolloin vakio 6,5" kickwooferit toimivat midbassoina. Kompakti subwoofer ei vie paljoa tilaa ja sen on tarvittaessa nopea irroittaa, mikäli kuljetustilaa tarvitaan.

Etu jalkatilan kickwooferit on myös mahdollista päivittää parempiin, mikäli haetaan enempi voimaa midbassoille ja täydellistä audiopäivitystä. Vaihtoehtoina on vaihtaa joko 6,5" Audison AP 6.5 midbassot vakiokaiuttimien tilalle, tai asentaa isommat 6x9" Audison AP 690 midbassot OE Harman Kardon adaptereilla ja suuntaimilla. Kumpikin vaihtoehto vaatii hieman kaiutinadaptereiden reikien suurentamista ja vakioliittimien katkaisemisen ja liittämisen Audison midbassoille. 

Kumpikaan kickwoofer vaihtoehdoista ei subwooferin tasolle yllä matalien toistossa, mutta luonnollisesti 6x9" toistaa voimakkaammin.

Mitään koodausta ei välttämättä tarvita ja meiltä löytyy valmiiksi säädetty sound setup vakiobassoille APBX 8 DS subbarin kanssa. 

Arvostelut 0 arvostelua