Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti
Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti Audison APBX 8 DS

Audiokit BMW i3 perusaudion päivityspaketti

Premium tason soundit i3 / i3s 2013-> autoihin eri basso optioilla!

1 165,94 €
1 253,70 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tätä pakettia on kyselty paljon ja tässä se nyt on. Asennus ei ole plug&play ja vaatii johtojen katkomista ja muokkaamista. Mikäli aiempaa kokemusta ei hifiasennuksista ole, niin kysy tarjous asennettuna / säädettynä / koodattuna -> info@audiokit.fi

Setin vahvistimena toimii uusi mikrokokoinen Match M 5.4DSP, joka mahtuu takapenkin alle missä Harman Kardon option vahvistin olisi. Tämä kytketään takapenkin alla olevaan soittimeen PP-PAC 88 ja PP-ISO 1 johtosarjoilla. Vahvistin tarjoilee Hi-Power modessa 4 x 60Wrms etukaiuttimille ja 1 x 160Wrms 2 Ohmin subwooferille (optio). Paketissa mukana myös URC.3 ohjain, jolla voi subwooferin tai kickbassojen tasoa säätää kuljettajan paikalta. Huom! Hi-Power moden käyttö vaatii 12V virran ottamisen sähkömoottorin päällä olevasta DC-DC muuntimesta kytkemällä virta ja maa suoraan PP-ISO johtosarjaan. Vakiosoitin eli Head Unit kannattaa myös koodata Harman Kardoniksi esim. Bimmercodella, jolloin soittimen antamasta signaalista tulee puhdas ja tutkat / varoitusqongi hiljenee oikealle tasolle.

Kaiuttimina toimii tuotekuvasta poiketen Audison APBMW K4E erillissarja ja mukana diskantteja varten tulee OE Harman Kardon A-pilarien verhoukset. Erillissarjan jakosuotimien kuoret täytyy kammeta irti ja kietaista komponentit BiPlast vaimennusmattoon (sisältyy pakettiin), jotta ne mahtuvat A-pilareiden alanurkkaan. Johdot diskanteille on haaroitettava joko takapenkin alta PP-ISO johtosarjalta, tai ovien johtosarjojen läpiviennistä mikäli kickwooferit päivitetään samalla.

Kickwoofer ja subwoofer optiot

Koska kickwooferien päivitys on melko työläs homma, niin selkeämpi vaihtoehto on lisätä ainoastaa koteloitu Audison APBX 8 DS subwoofer peräkonttiin, jolloin vakio 6,5" kickwooferit toimivat midbassoina. Kompakti subwoofer ei vie paljoa tilaa ja mahtuu nätisti takapenkin selkänojaan kiinni ja kaatuu selkänojan mukana. Pikaliittimen ansiosta irroitus on myös nopea homma mikäli kuljetustilaa tarvitaan. Subwoofer on mahdollista asentaa BEV autoissa myös takakontin pohjalevyn alle missä Rex olisi, mutta tämä vaatii uuden pohjalevyn tekemisen jne.

Etu jalkatilan kickwooferit on myös mahdollista päivittää parempiin, mikäli haetaan enempi voimaa midbassoille ja täydellistä audiopäivitystä. Vaihtoehtoina on vaihtaa joko 6,5" Audison AP 6.5 midbassot vakiokaiuttimien tilalle, tai asentaa isommat 6x9" Audison AP 690 midbassot OE Harman Kardon adaptereilla ja suuntaimilla. Kumpikin vaihtoehto vaatii hieman kaiutinadaptereiden reikien suurentamista ja vakioliittimien katkaisemisen ja liittämisen Audison midbassoille. 

Kumpikaan kickwoofer vaihtoehdoista ei subwooferin tasolle yllä matalien toistossa, mutta luonnollisesti 6x9" toistaa voimakkaammin.

Asennustarvikkeina päivityspaketissa mukana mini-ANL sulakepesä 60A sulakkeella, 2m 6mm2 Stage 2 virta- ja maakaapelia, 15m kela 2x1,5mm kaiutinjohtoa sekä yksi levy BiPlast 5 mattoa. Myös tarvittavat rengasliittimet ja kaapeliholkit laitetaan mukaan. Yleismallin Abikot täytyy löytyä omasta takaa.

Arvostelut 0 arvostelua