Alpine Audison HiFi päivityspaketti
Alpine Audison HiFi päivityspaketti Alpine Audison HiFi päivityspaketti Alpine Audison HiFi päivityspaketti Alpine Audison HiFi päivityspaketti Alpine Audison HiFi päivityspaketti Alpine Audison HiFi päivityspaketti Alpine Audison HiFi päivityspaketti

Alpine Audison HiFi päivityspaketti

Alpine PDP-E800DSP + ReAmp johtosarja + Audisonin erillissarja + subbarit

1 357,64 €
1 475,70 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Vastaava kokoonpano kun Audiokit BMW HiFi päivityspaketti 1, mutta uudella Alpinen 8-kanavaisella DSP-päätteellä.

100% plug&play 4Connectin ReAmp johtosarjan kanssa. Ainoastaan asetukset ja säädöt on tehtävä itse. Vahvistin on ohjattavissa kännykkäsovelluksella ja sisältää mm. WiFi audiostreamauksen, mikäli puhelimena Android.


Sisältää Alpinen huippu-uutuuden PDP-E800DSP vahvistimen, sekä ehkä markkinoiden parhaat bemariin heittämällä käyvät Audisonin subit (2 Ohm) ja erillissarjan etupäähän.

Kitissä mukana 4 levyä Silent Coatin 375mm x 250mm x 2mm butyylikumimattoa, sekä 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu katkeamaan ovipahvia irroittaessa. Vaimennusmatosta voi leikellä ja liimailla sopivan kokosia paloja ovipahvien lisävaimentamiseen halutessaan.

Subbarit ovat 2ohm versioita ja Audisonin soveltuvuustaulukosta (KLIK) voit tarkistaa ja valita omaan autoosi sopivan K4 erillissarjan E tai M version (E malli on yleensä oviin). Ilmoitahan tilauksen lisätiedoissa autosi mallin, niin tulee oikeat oviklipsit pakettiin.

Arvostelut 0 arvostelua