Audiokit HiFi MOST päivityspaketti
Audiokit HiFi MOST päivityspaketti Audiokit HiFi MOST päivityspaketti Audiokit HiFi MOST päivityspaketti Audiokit HiFi MOST päivityspaketti

Audiokit HiFi MOST päivityspaketti

Match UP 7BMW + Helix SDMI25 + Audison K4 + S8-2

1 663,82 €
1 808,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Huom! Helix SDMI25 valmistus lopetettu, joten tilalle tulee yhtä hyvä ellei parempi Audison bit DMI MOST dekooderi.

Uutuus päivityspaketti, jolla voi kytkeä Match UP 7BMW:n auton optiseen MOST-väylään, jolloin signaali siirtyy digitaalisena auton soittimelta vahvistimelle.

Sarja sisältää vahvistimen lisäksi Helix SDMI25 MOST-adapterin, Audison K4 erillissarjan eteen ja Audison S8-2 penkinalusbassot. Lisäksi mukana tulee tarvittavat asennustarvikkeet kuten MOST Y-haara, 1m Toslink kaapeli, 4kpl Silent Coat butyylimattoa ovipahvien vaimentamiseen, sekä 4kpl oviklipsejä, mikäli sattuu ovipahveja irroittaessa rikkoutumaan.

Valitse erillissarjasta autoosi sopiva versio E/M alasvetovalikosta.

HUOM! Helix SDMI25 kytkentä vaatii jonkin MOST:ia (Media Oriented System Transport) käyttävän ohjainlaitteen löytymisen peräkontista esimerkiksi Comboxin (varustekoodi S6VCA), eli käytännössä CIC iDriven kun autossa on BT audiostreamaus vakiona. Soitin täytyy olla myös mallia Professional (CCC) tai F/G-srj CIC/NBT ja se täytyy koodata Top HiFiksi digitaalisen äänisignaalin aktivoimiseksi auton MOST-väylästä. Mikäli optista MOST väylää ei löydy kontista vaatii sarjan asennus automallista riippuen noin 5m pitkän MOST kuidun vetämisen soittimen takaa.

HUOM2! Helix SDMI25 purkaa väylästä ainoastaan stereosignaalin, joten Fader on asetettava vahvistimelta kiinteäksi. Plussana iDriveen tulee Logic 7 / Harman Kardon ekvalisaattori, mutta ei surround ominaisuutta.

Suosittelemme myös Match URC.3 kaukosäädintä, jolla voi kuljettajan paikalta säätää esimerkiksi penkinalusbassojen tasoa tai vaihtaa sound setuppia.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet