Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1
Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1 Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audio System BMW perusaudion päivityspaketti 1

Audio System M-90.4 + X 100 BMW EVO PLUS + AX 08 BMW PLUS EVO + HLAC BMW

914,76 €
1 016,40 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Yksi sarja tähän hintaan!

Hinta-laatusuhteeltaan ja ominaisuuksiltaan erinomainen päivityspaketti!

Vahvistimena toimii Audio System M-90.4, joka on tehoiltaan ja ominaisuuksiltaa kun tehty BMW perusaudion päivitykseen. Kompakti koko helppoon asennukseen. Reilusti tehoa: 2 x 90 Wrms erillissarjalle ja 2 x 160 Wrms penkinalusbassoille. Täysin vapaasti säädettävät yli-/ali-/ ja kaistanpäästösuotimet. Langallinen kaukosäädin penkinalusbassojen tason säätöön. Kaiutintasoinen sisääntulo auto-startilla ja 2CH mode, eli signaali tarvitsee kytkeä vain 1/2-kanaville, josta vahvistin jakaa sen 3/4 kanaville. Ja yksi parhaista ominaisuuksista on Audio Systemin innovaatio FSA (Front Stage Adjuster), jolla pystyy vasemman etukaiuttimen vaihetta säätämään portaattomasti stereokuvan kohdistamiseen kuljettajan paikalle, ilman DSP:tä! Vahvistin toimii AB-luokassa, joten ei aiheuta radion signaaliin häiriötä. Vahvistimen jäähdytystä tehostaa flekti, joka on tässä hintaluokassa harvinaista, mutta pitää koon ja painon kurissa. Kaikki liitännät ovat yhdellä sivulla, joka säästää tilaa ja helpottaa kytkemistä sekä säätämistä. 

Sarjan kaiuttimina toimii testeissä hyvin menestynyt Audio System X 100 PLUS EVO erillissarja ja järeät Audio System AX 08 BMW PLUS EVO penkinalusbassot lasikuitukartioilla ja neomagneeteilla. Johtosarjana on Audio System HLAC BMWjoka on täysin plug&play G- ja F-sarjalaisiin, sekä E-sarjan Faceliftiin, mutta mahdollista asentaa myös pre-LCI E-sarjalaisiin irrottamalla naarasliittimen ulommat johdot ja yhdistämällä ne ovikaiuttimelle meneviin johtoihin kynnyskotelon juuressa, missä kaiuttimien rinnankytkentä tapahtuu (pois lukien E6x, jossa kytkentä oviliittimille).

Asennustarvikkeina pakettiin kuuluu 4Connect MiniANL sulakepesä + 2kpl 60A sulaketta, 2+1m 4Connect Stage1 10mm2 virtakaapelia tarvittavine liittimineen, 2kpl RCA johtoadapteria kaiutintasoiseen sisäänmenoon, 4kpl oviklipsejä mikäli sattuu irroittaessa hajoamaan, sekä 2kpl CTK 2,2mm butyylimattoa oviverhoilun tai pellin vaimennukseen.

Arvostelut 0 arvostelua