Audio System AX 08 BMW PRO US (pari)
Audio System AX 08 BMW PRO US (pari) Audio System AX 08 BMW PRO US (pari) Audio System AX 08 BMW PRO US (pari) Audio System AX 08 BMW PRO US (pari) Audio System AX 08 BMW PRO US (pari)
Audio System

Audio System AX 08 BMW PRO US (pari)

Kunnon subbarit 2ohm 150Wrms / 210Wmax tehonkestolla

309,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Paljon on kyselty onko mahdollista asentaa oikeita subbareita penkkien alle ja Audio System on nyt vastannut tähän kysyntään.

Elemetit ovat samat mitä Audio System käyttää US08 aktiivisubbarissa ja ovat yhdet markkinoiden matalimmista 55mm asennussyvyydellä, mutta BMW koteloon sopivan rosteriadapterin kanssa 52mm. Kartio on jäykkää ja kevyttä alumiinia ja ripustus butyylikumia. Magneetti on järeä ferriitti ja 2ohm puhekela kestää tehoa 150Wrms / 210Wmax. Päälle on liimattu jämäkkä suojaritilä, eli näiden kanssa ei auton vakioritilöitä tarvitse tai todennäköisesti voi edes käyttää. Mukana 5mm PU-tiivisteet.

Ihan kaikkiin vakiokoteloihin nämä eivät uppoa esim. F2x / F3x jää noin millistä kiinni korostustiivisteiden kanssa, ellei sitten dremelöi kotelon pohjassa olevia "muovikorokkeita" tasaiseksi eli lähellä on. Mutta jos mahtuu niin potkii varmasti lujaa. Sovitellaan elementtejä sitä mukaan kun autoja tulee asennukseen niin saatais jonkinlaista soveltuvuuslistaa aikaiseksi.

Sopii ainakin G3x jopa vakioritilöiden kanssa. Päivitellään sopivuutta sitä mukaan kun sovitellaan eri korimalleihin.

Tiedot:

  • BMW mallikohtainen
  • Impedanssi: 2 Ohm
  • Tehonkesto: 150Wrms / 210Wmax
  • Ulkohalkaisija: 215 / 242mm
  • Asennussyvyys: 52mm

Parihinta.

Arvostelut 0 arvostelua