Ai-Sonic BT-A225 vahvistin
Ai-Sonic BT-A225 vahvistin Ai-Sonic BT-A225 vahvistin Ai-Sonic BT-A225 vahvistin Ai-Sonic BT-A225 vahvistin Ai-Sonic BT-A225 vahvistin

Ai-Sonic BT-A225 vahvistin

2x45W RMS Bluetooth-vahvistin 220V

129,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Haluatko Bluetooth-vahvistimen terassikaiuttimille, saunakaiuttimille, kylpyhuoneen kaiuttimille tai autotalliin? Tai tehokkaamman vahvistimen tietokoneen kaiuttimille? Tai rakentaa yksinkertaisen äänentoistolaitteiston vaikka makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, opiskelijakämppään tai kellariin rakentamaasi punttisaliin?

Ai-Sonic BT-A255 on täydellinen ratkaisu vahvistimeksi jos haluat kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta. Pieni fyysinen koko tekee laitteesta erittäin helpon sijoitettavan käytännössä mihin tahansa tilaan. Bluetoothin lisäksi äänilähteinä ovat USB sekä linjatasoinen RCA/AuxIn tuloliitäntä.

USB-liitäntään voit kytkeä muistitikun, kappaleita voit vaihtaa mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kaukosäädin tarvitsee näköyhteyden vahvistimeen, se toimii infrapunalla. RCA-liitäntään voit liittää minkä tahansa laitteen joka antaa linjatasoista ääntä. Mukana tulevalla 1.5 metriä pitkällä kaapelilla saat RCA-tulosta 3.5mm AuxIn liitännän.

Paras ominaisuus on kuitenkin Bluetooth 4.2 jonka kautta saat laadukasta ääntä langattomasti puhelimelta, tabletilta, tietokoneelta ja lähes mistä tahansa.

Laitteen tehot ovat riittävät soittamaan mitä tahansa tavanomaisia kaiuttimia kovallakin voimakkuudella. Voit myös soittaa huoletta lujaakin, sillä vahvistimen kaiuttimille syöttämä teho ei säröydy. Jos ulostulosignaali alkaa säröytyä, vahvistin rajoittaa automaattisesti tasoa niin että signaali pysyy puhtaana. Automaattinen rajoitus hoitaa myös tilanteet joissa vahvistin alkaa lämpenemään liikaa. Kaiutinlinjoissa on oikosulkusuojaus. Jos kaiutinkaapeli vaurioituu, laite suojaa itsensä automaattisesti. Jos haluat vielä enemmän tehoa, voit siltakytkeä vahvistimen ( minimikuorma 8 ohm ).

Bluetoothin kantomatka on esteettömässä tilassa n.15 metriä

Team #peränurkka on tehnyt vahvistimesta arvosteluvideon, jonka pääset katsomaan TÄSTÄ.

LISÄTIEDOT

Technical dataBluetooth HiFi-amplifier
Load impedance 4-8 ohm
Operating voltage 220 V

2x 25W RMS @ 8 ohm
2x 45W RMS @ 4 ohm
1x 90W RMS Bridged

Frequency response 20 - 20 000 Hz
THD 0.1 %
Input sensitivity 0.2 - 10 V
Treble control +- 10 dB @ 10 kHz
Bass control +- 10 dB @ 100 Hz

Bluetooth 4.2
Bluetooth range in open space 5 meters
Bluetooth range in open space with Aux cable as antenna 15 meters
USB for MP3, WAV, APE, FLAC, WMA

One key power switch and volume control
Remote included
AuxIn/RCA cable included 1.5 meters

Amplifier measurements: 33 x 97 x 150 mm
Power source measurements: 31 x 56 x 127
Power cable length: 2 meters

Designed in Finland by AI-Group
Arvostelut 0 arvostelua