AI-Sonic BMW-SW8 (pari)
AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari) AI-Sonic BMW-SW8 (pari)
AI-Sonic

AI-Sonic BMW-SW8 (pari)

AI-Sonic 8″ wooferit BMW penkkien alle

349,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

AI-Groupin tarina bassojen kehitystyöstä:

2016 - erinomaisuuden tavoittelu.

Suunnitellaan erinomainen bassokaiutin, joka on hinnaltaan kohtuullinen ja sopii Plug&Play-tyyliin BMW-autojen penkkien alla oleville alkuperäisille kaiutinpaikoille. Parin vuosikymmenen kokemus muiden laadukkaiden kaiutinvalmistajien tuotteista auttoi ymmärtämään, miten pienilläkin yksityiskohdilla on lopputulokseen suuri vaikutus.

2017 - testaus ja viimeistely.

Tuotekehitys oli edennyt niin pitkälle, että raakaversio lopputuotteesta oli olemassa. Näillä kaiuttimilla varustetulla autolla osallistuttiin EMMA:n ( European Mobile Media Association ) autohifikilpailuihin luokassa Master OEM. Tuloksena oli Suomen Mestaruus. Loppuvuoden ajan kaiuttimen yksityiskohtia viilattiin paremmiksi, tuotetta viimeistellymmäksi ja valmiiksi tuotantoon. Pyrkimys kohti parasta mahdollista lopputulosta hintaluokassaan sai aikaan kaiuttimen nimeltään Four Audio SW8-BMW.

2018 - kohti parasta.

Erinomainen kaiutin oli nyt valmis tuotantoon ja sen pohjalta otettiin seuraava askel. Kohti parasta. Markkinoiden parhaiksi todetut runko, kartio ja yläripustus ovat samat kun Four Audio SW8-BMW kaiuttimessa. Vielä paremman voimakertoimen ja kartion kontrollin saavuttamiseksi magneetti vaihdettiin tuplamagneetiksi. Vielä matalammalle ulottuva bassontoisto saatiin aikaan alaripustuksen parannuksilla. Alemmas ulottuva toisto vaatii lisää liikerataa ja tehonkestoa. Näitä ominaisuuksia saatiin puhekelaan tehdyillä muutoksilla. Näin valmistui AI-Sonic BMW-SW8.

2019 - erinomainen ja paras. Valmiina.

Jäljellä on enää valinta. Haluatko erinomaisen bassotoiston kohtuulliseen hintaan? Vai sen parhaan mahdollisen? Valitsit kummin tahansa, saat taatusti rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Sopii kaikkiin bemareihin, missä vakiona bassot penkkien alla (2000-> E60 korimallista alkaen).

Huom! Bassot ovat 2 ohm, eli eivät suoraan käy perusaudioon tai Top HiFi/L7, koska vakiot ovat 4 ohm.

Joissain autoissa saattaa joutua bassojen liittimistä viiltämään yhden muovisen ohjurin pois, jotta liittimet menevät bassoihin.

LISÄTIEDOT

Technical data
Fs 59 Hz
Qts 0.78
Vas 16.4 liters
B/L 5.7
SPL 89 dB
impedance 2 ohms
2" copper voice coil
Power handling 120W RMS / 200W MAX
Enhanced neodymium magnet for higher B/L
Coated paper cone
Nomex spider
Arvostelut 0 arvostelua