FOUR Connect Stage2 RCA-kaapeli 5.5m
FOUR Connect Stage2 RCA-kaapeli 5.5m FOUR Connect Stage2 RCA-kaapeli 5.5m FOUR Connect Stage2 RCA-kaapeli 5.5m FOUR Connect Stage2 RCA-kaapeli 5.5m
FOUR

FOUR Connect Stage2 RCA-kaapeli 5.5m

Laadukas RCA-kaapeli hyvällä häiriönsiedolla

26,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tulossa lisää kesäkuun alussa.

FOUR Connect STAGE2 RCA-johtimien suunnittelussa on käytetty tarkoin harkittuja ratkaisuja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

STAGE2 kaapeleissa käytetään johtimina tavanomaista paksumpaa tinattua OFC johdinta ( T-OFC ). Kaapeleissa kulkee myös yksi ylimääräinen johdin, joka mahdollistaa huomattavasti paremman häiriönsietokyvyn. Rakenne on kolmoissuojattu erittäin tiukkaan kierretty Twisted Pair rakenne joka eliminoi häiriöitä. Johtimien ympärillä on foliokerros joka poistaa indusoituvia häiriöitä kaapelista sekä korkejännitekaapeleista tuttu eriste, jolla on merkittävä vaikutus linjasignaalin siirrossa.

Tällä rakenteella on saatu uskomattoman hyvä häiriönsietokyky, joka on erityisen tärkeää varsinkin ajoneuvokäytössä häiriöttömän signaalin perille saattamiseen.

Liittimien eriste ovat korkean eristyskyvyn omaavaa HDPE muovia ja liittimen sisään on valettu vastakkaiskartio vedonpostajaksi. Jokainen BHMC-liitin vetolujuus-testataan laadunvalvonnassa turvallisen ja tiukan kontaktin varmistamiseksi.

Kaapelissa on myös erillinen johdin jota voidaan käyttää herätekaapelina tai häiriönpoiston apuna maadoitettuna.

LISÄTIEDOT

Technical data- 5,5m RCA-cable
- 2 channels
- STAGE2-series
- Triple shielded Twisted pair wire
- TNR* Triple Noise Rejection
- Extra bare wire
- Extra tight twist
- Foil shielding
- Polycot and fiber shielding
-O-TOFC* Oversized Tinned Oxygen Free Conductor for lossless signal transfer
-BHMC* Bite Hold Molded Connector
Arvostelut 0 arvostelua