Toimitusehdot


Yleistä

Audiokit.fi on Audiokitin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Audiokit (2904063-9). Audiokit pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Audiokit. Muut maksutavat ovat ennakkomaksu Laskulla.


Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa

Asiakaspalvelu: 020 7535192

Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi

www.verifone.fi


Svea lasku ja erämaksu. Svea tarjoaa joustavamman vaihtoehdon maksaa ostokset laskulla ja osamaksulla. Maksutapa löytyy kassa sivulta Verifonen alta.

Svea Bank AB, filial i Finland, Y-tunnus: 323719-7

Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki, Finland

Puhelinnumero: (09) 4242 300

Sähköpostiosoite: tietosuoja.payments@svea.fi

www.svea.fi


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan ja toimitusajat ovat mikäli tuotetta varatossa. Suomessa käytettävissä on Pakettikaupan kuljetuspalvelut. 

- Postipaketti. Nouto valitsemastasi pakettiautomaatista tai postin palvelupisteestä pääsääntöisesti 1-3pv toimitusajalla.

- Postin Express paketti. Toimitus kotiosoitteeseen pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 9-21 välillä paikkakunnasta riippuen.

- Nouto Ylöjärveltä. Sovi noudosta etukäteen sähköpostitse.


Yli 199eur toimitukset rahtivapaasti (poislukien erikoiskampanjat kuten Black Week). Alle 199eur tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Black Weekin aikana mikäli tuotetta ei varastossa niin hinta voimassa 31.12 asti mikäli tuotetta saadaan siihen mennessä varastooon.

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika varastotuotteille on 1-3 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen, esimerkiksi tilaustuotteet.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lukien. Palautetun tuotteen pitää olla virheettömässä kunnossa alkuperäisessä pakkauksessa. Emme vastaa palautuskustannuksista, mikäli tuotteessa ei ole vikaa. Aiheettomasta palautuksesta pidätämme myös oikeuden vähentää palautussummasta alkuperäiset lähetys- ja käsittelykulut toteutuneiden kulujen mukaan.

Otathan yhteyttä sähköpostitse info@audiokit.fi sopiaksesi palautuksesta.


Takuu

Takuun myöntää maahantuoja ja se vaihtelee tuotteittain ja merkeittäin. Mikäli vikaa ilmenee, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huom! Jos kyseessä on kaiutin (subbari, midbasso, keskiääni, diskantti tai koaksiaali) ja sen puhekela on palanut tai taittunut, niin kyseessä ei ole takuunalainen vika, koska vika johtuu laitteen käyttäjän tekemästä käyttövirheestä. 

Hyvä säätöohje löytyy -> LINKKI

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@audiokit.fi tai lähettämällä viestin Facebookin kautta.